ROVE 2 DD

Sleva 15%

18 399 KčPůvodní cena: 21 699 Kč

SKLADEM V BRNĚ

MODEL ROVE JE JAKO STVOŘENÝ PRO VAŠE TOULKY KRAJINOU A POZNÁVACÍ VÝLETY, AŤ UŽ TO BUDOU VÝLETY KRÁTKÉ NEBO I CELODENNÍ. JEDNÁ SE O VELMI POHODLNÉ TREKINGOVÉ KOLO, KTERÉ SI PORADÍ I SE ZÁLUDNĚJŠÍMI TERÉNY, NEŽ JSOU UHLAZENÉ CYKLOSTEZKY. DÍKY KVALITNÍMU HLINÍKOVÉMU RÁMU, ODPRUŽENÉ VIDLICI A HYDRAULICKÝM BRZDÁM MÁ K TOMU SKVĚLÉ PŘEDPOKLADY.

HLAVNÍ PŘEDNOSTI
Moderní hliníkový rám ALUXX
Základem modelu Rove je kvalitní hliníkový rám ALUXX, který na první pohled zaujme moderním designem. Díky vnitřnímu vedení bowdenů lanka nikde nepřekážejí a rám má „čistý“ vzhled. Výroba rámů ALUXX probíhá v naší vlastní továrně, což znamená, že všechny fáze výrobního procesu jsou důkladně sledovány, aby každý rám, který opustí výrobní linku, splňoval vysoké standardy pro kvalitu.

Výborná ovladatelnost a pohodlí
Díky specifické dámské geometrii je kolo skvěle ovladatelné a jízda na něm velmi pohodlná, a to i při delších jízdách. Výrazně snížená horní rámové trubka usnadňuje nasedání na kolo a také jízda je díky tomu pohodlnější a bezpečnější. Komfort zvyšuje také sedlovka D-Fuse, která tlumí vibrace lépe než klasická kulatá sedlovka – díky svému specifickému „D“ tvaru totiž pod zátěží mírně pruží.

Kvalitní výbava a příprava na delší cesty
Jízdu po nerovnostech výrazně zpříjemní odpružená vidlice se zdvihem 63 mm. Vysoký brzdný účinek a jemné dávkování brzdné síly zajistí hydraulické kotoučové brzdy. Jistotu na hrubších cestách dodají širší pláště Giant CrossCut s ochranou proti defektu a se vzorkem pro lepší trakci a současně nízký valivý odpor. Pro delší výlety s brašnami je tu možnost namontovat na kolo zadní nosič.

Podrobná specifikace na liv-cycling.com

Související modely

Novinky

Veveří 38, Brno Naplánujte si cestu k nám...

www.giant-bicycles.cz www.liv-cycling.cz www.cadex-cycling.com/cz www.giro.com www.bellsports.com www.camelbak.com www.fizik.it www.selleroyal.com www.crankbrothers.com www.g-form.com www.blackburndesign.com www.finishlineusa.com www.sciconbags.com www.guenergy.com www.vdocyclecomputing.com www.vittoria.com www.shapeheart.com